e-tanárom

etanarom logo

e-tanárom

REFERENCIÁK

Ismerd meg a véleményeket oktatásomról

Ismerd meg diákjaim, szüleik és tanáraim véleményét tanítási módszereimről és oktatói hozzáállásomról, valamint diákjaim által elért eredményekről.

Hasznosnak tartottam az órákat, érdekes feladatokkal és sokat segített, hogy a félreértéseket ki lettek javítva, majd közösen megbeszéltük a témákat, hogy jobban menjenek:)

Luca - diák

Amikor tanár kerestem magamnak fontos szempont volt,hogy fiatal legyen. Ez azért volt fontos,mert az idősebb tanárok elég türelmetlenek,igen kemények tudnak lenni,a tanítási módszereik sokszor elavultak és ki vannak égve.

Matyit amikor először megkerestem,az emelt töri érettségiig kb. 5 hónap volt hátra. Ekkor megnyugtatott,hogy semmi sem lehetetlen,így ez se! 5 hónap alatt ez teljesíthető,úgyhogy meg is beszéltük,hogy heti 1x 2 órában fogok járni hozzá és már a rákövetkező héten kezdhetünk is! Az első pár órán felmérte mind írásban mind szóban,hogy mit tudok és ha kellett tudásomat kiegészítette! Minden órára megbeszéltük,hogy esszéket fogok írni,ugyanis a legnagyobb aggodalommal ezen dolgozatrész teljesítése töltött el,de megnyugtatott,hogy nem nehéz és menni fog. 

Először még csak rövid esszéket írtam,majd idővel jöttek a hosszú és végül a komplex esszék is. Fontos volt ez a fokozatosság,nem a mély vízbe dobott be először. 

Minden órán ezeket az esszéket Matyi elolvasta, elmondta,hogy mi jó és mire kell odafigyelnem,ezáltal kiváló esszéket sikerült írnom.Minden órán át beszéltünk témákat, használtunk ppt-ket,online tananyagokat is, néha pedig feladatokat töltöttünk,hogy erre is fel legyek készülve! Sosem éreztem azt,hogy egy tanórán ülök,inkább egy kellemes,baráti beszélgetésnek érződött. Végig odafigyelő,precíz,türelmes,segítőkész, megértő volt és még csokoládét is adott minden alkalommal.Örültem és szerencsés vagyok,hogy egy kiváló tanár készített fel az emelt történelem érettségire,mely nagyon sikeres lett,hála neki! Ha ő nincs,nekem nem 91%-os az emelt törim.

Gergő - érettségizett diák

Fiamnak komoly problémái vannak a helyesírással, ezért nem is szereti. Felvételire készülve, úgy határoztunk, hogy magántanárt keresünk mellé, aki felkészíti. Mátyásra a neten böngészve találtunk rá. Nagyon megtetszett a bemutatkozása, a gyerekekhez való hozzáállása, miszerint az önbizalom építése számára nagyon fontos. Máté már az elő óráról, úgy jött ki, hogy „Anya ez eskü jó volt.”
Minden órát élvezett, még a házi feladat írással sem volt gondja. Önbizalma is sokat változott, már elhitte, hogy meg tudja csinálni. Sikeresen vette az írásbelit köszönhetően Mátyásnak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Eszter - szülő

Huber Mátyás a matek és magyar központi felvételire segített felkészülni nekem. 1 éven át jártam hozzá, és úgy érzem rengeteget köszönhetek neki. Végig türelmes volt velem, amit nem értettem többször elmagyarázott különböző módszerekkel. Sok és változatos feladattal készült az órákra mindig, amiket közösen oldottunk meg. Sokszor segített a házi feladataim megírásában, az iskolai órai anyagokat dolgozatok előtt közösen átnéztük, így a sok matek ötöshöz is hozzájárult. Hitt bennem, tudta, hogy képes vagyok jó központi felvételit írni, ami be is igazolódott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a tudása nagyon nagy es lelkiismeretesen tanított engem végig az 1 év alatt. Segítségével matematika tárgyból 39 pontot, magyarból pedig 34 pontot értem el, amikor az országos átlag 47,2 pont volt. Ennél az eredménynél az 56.614 felvételizőből csupán 5645 gyermek írt jobb 8-os központi felvételit.

P. Martin - volt diák

Az órák felépítése átgondolt volt, a fiamnak sokat segített, hogy feladattípusonként készülhetett a felvételire. Magyarázataidat könnyen tudta követni, mivel azok jól érthetőek voltak. Pozitív hozzáállásoddal, megerősítéseddel önbizalmat adtál számára.

V. Ildikó - szülő

6.- os fiam a felvételi előkészítő időszakban járt Mátyáshoz. Szerette az együtt töltött órákat, szívesen ment minden alkalommal. Nagyon komoly, sokoldalú fiatalember, ezzel együtt a gyerekek nyelvét tökéletesen érti! Köszönjük a közös munkát!

F. Beatrix - szülő

Mátyással a fiunk már az első alkalommal megtalálta a közös hangot. Több tantárgyból rendszeresen együtt tanulnak és idén már a felvételire készülnek. Korábban más, jóhírű tanárhoz is jártunk, de nem bizonyult hatékonynak, szenvedés volt az egész, feszült volt a gyerek, amikor mennie kellett és „csakazértsem” üzemmódba kapcsolt. Ezek a problémák megszűntek mióta Mátyáshoz jár. Jó hangulatban telnek az órák, szívesen megy a fiunk hozzá és motiváltan, felkészülten jön haza.

K. Andrea - szülő

Mátyás már az első alkalmakkor szimpatikussá vált számomra. A gyermekemmel való beszélgetések, tanítás során világossá vált, hogy nem csak tudása megfelelő, hanem érti is a gyermekek nyelvét.

M. Eszter - szülő

Nagyon köszönjük a lelkiismeretes felkészítést! Matyi kedvességének és nagyon határozott egyéniségénk ötvözete tökéletesen segítette Zsófit a sikeres felvételi teljesítéséhez.

F. Anita - szülő

Mátyás nagyon motiváló tanítási stílussal rendelkezik, az egyéni képességeket maximálisan figyelembe veszi, és így halad együtt a tanulóval. Örülök, hogy gyermekem vele készült a felvételire.

N. Andrea - szülő

A fiam szeretett Mátyáshoz járni tanulni, sok különféle trükköt, tanácsot sajátított el az órák során, így sikeres központi felvételit írt. a covid korlátozások alatt sikeresen megoldottuk az online órát is.

E. Viki

A lányom a magánórák után sikerrel vette az iskolai akadályokat, történelemből alig néhány alkalom után már 4-es dolgozatokat hozott haza.

K. Henrietta

Mátyás a matematika felvételire készítette fel a fiamat. A felvételi előtt néhány hónappal fordultunk hozzá, mivel volt néhány feladat típus, ami nem ment, és emiatt a fiamnak nem volt önbizalma. Hamar sikerült megérteni a korábban nehéznek talált feladatokat, és ezáltal sokkal magabiztosabb lett a felvételire. Az eredmény is nagyon szép lett: 40 pontot szerzett matekból. Az osztályban az övé lett az egyik legjobb eredmény. Köszönjük szépen a felkészítést!

B. Zsuzsanna

Szeretnéd, hogy gyermeked könnyedén vegye a központi felvételit? Ismerd meg a felkészítő tanfolyamokat!

Shopping Cart
Scroll to Top